Finnish Travel gala logo

Finnish Travel Galassa lokakuussa 2019 jaetaan palkintoja eri kategorioissa, joihin Sinä voit asettaa ehdolle omat suosikkisi. Ehdokkaat tulee asettaa viimeistään keskiviikkona 31.7. Ehdokkaita asettaneiden kesken arvotaan yksi onnekas, joka saa kaksi lippua perjantaina 4.10. järjestettävään gaalaan. Huomaathan, että voit myös asettaa itsesi tai yrityksen, jossa työskentelet ehdolle!

Tänä vuonna jokainen ehdotus on tärkeä, sillä kunkin kategorian voittaja on eniten pisteitä saanut. Pisteidenjako tapahtuu seuraavasti:

  1. Eniten ehdotuksia kerännyt saa 10 pistettä, toiseksi eniten 9, kolmanneksi eniten 8, … ja kymmenenneksi eniten 1 pisteen.
  2. Matkailualan asiantuntijaraati käy läpi kaikki saadut ehdotukset ja pisteyttävät raadin suosikit siten, että paras saa 10 pistettä, toinen 9 pistettä, kolmas 8 pistettä, … ja kymmenes 1 pisteen. Raati ottaa omassa pisteytyksessään huomioon ehdokasasettelussa annetut perustelut. Raadille ei kerrota kohdan 1 pisteytyksiä. 
  3. Kaikki pisteet lasketaan yhteen ja voittaja on eniten pistetä saanut. Kustakin kategoriasta julkaistaan tällä sivulla elokuun puolivälissä kolme eniten pisteitä saanutta toimijaa.

Aseta ehdokkaita