Finnish Travel gala logo
Finnish Travel gala logo

KÄYTÄNNÖNTIEDOT

Tapahtumapaikka Scandic Marina Congress Center, Katajanokanlaituri 6, 00160 Helsinki

Aika Perjantai 4.10.2019, cocktailtilaisuus klo 18.00-19.30, ohjelmallinen gaala-illallinen 19.30 →

Illalliskortit Illalliskortit tulee hankkia viimeistään 18.9.2019, illalliskortin hinta on 170€ (+alv) per henkilö

Majoitus Scandic Grand Marina tarjoaa gaala-vieraille majoitusta erikoishintaan, lisätiedot varauksesta illalliskorttien                                                    varausvahvistuksessa

 

MIKÄ FINNISH TRAVEL GALA ON?

Finnish Travel Gala on Suomen matkatoimistoalan liitto SMALin palveluyhtiö Smalserin toteuttama vuosittainen tapahtuma, jossa matkailualan ammattilaiset kokoontuvat yhdessä vieraidensa kanssa palkitsemaan vuoden matkailutekoja ja -ilmiöitä.

Gaala-illan aikana vieraat pääsevät nauttimaan musiikista ja muusta viihteestä hyvää ruokaa unohtamatta. Illan kruunaa palkintojenjako, jossa palkitaan useita matkailualan toimijoita, ideoita ja uutuuksia.

Gaalan käytännönjärjestelyistä vastaa kilpailutuksen perusteella valittu tapahtumatoimisto.

 

GAALAN TOTEUTTAJA

Suomen matkatoimistoalan liitto ry (SMAL) on noin 180 matkatoimiston, matkanjärjestäjän ja incoming-matkatoimiston yhteenliittymä, joka ajaa jäsentensä etuja suhteissa viranomaisiin, lainsäätäjiin sekä alan kotimaisiin ja kansainvälisiin järjestöihin. SMALin jäsenyritysten kokonaismyynti vuonna 2018 oli yli 2 miljardia euroa, mikä on noin 95 prosenttia Suomen koko matkatoimistomyynnistä. SMALin jäsenet työllistävät kotimaassa ja ulkomailla yhteensä noin 2 500 henkeä.

Vuonna 1940 perustetun toimialajärjestön kansainväliseen jäsenverkostoon kuuluu nykyään myös 110 muuta matkailualan yritystä ja tahoa, kuten kuljetusyhtiöitä, majoitusliikkeitä, kotimaisia ja ulkomaisia matkailutoimistoja sekä matkailualan oppilaitoksia, konsultteja, medioita ja teknologiayrityksiä.

Smalser Oy on Suomen matkatoimistoalan liiton palveluyhtiö, jonka kautta toteutetaan matkailualan tapahtumia, koulutuksia ja julkaisutoimintaa.

SMAL AFTA logo
Smalser Oy
(Suomen matkailualan liiton palveluyhtiö)
Vilhonkatu 4 B
00100 Helsinki
smal@smal.fi
Crafted by Tietotalo
© Smalser Oy 2021 // www.smal.fi