Finnish Travel gala logo

KÄYTÄNNÖNTIEDOT

Tapahtumapaikka Pikku-Finlandia, Mannerheimintie 13e, 00100 Helsinki

Aika Perjantai 4.11.2022, cocktailtilaisuus klo 18.00-19.30, ohjelmallinen gaala-illallinen 19.30 →

Illalliskortit Illalliskortit tulee hankkia viimeistään 18.10.2022. Early bird -hinta 31.7.2022 asti yhdelle illalliskortille on 170 euroa (+ alv). Elokuusta alkaen illalliskortin hinta on 190 euroa (+ alv). Ennakkovaratut illalliskortit tulee vahvistaa 31.7. mennessä. Lisätietoja ennakkovarauksen vahvistusviestissä.

  

MIKÄ FINNISH TRAVEL GALA ON?

Finnish Travel Gala on Suomen matkailualan liitto SMALin palveluyhtiö Smalserin toteuttama vuosittainen tapahtuma, jossa matkailualan ammattilaiset kokoontuvat yhdessä vieraidensa kanssa palkitsemaan vuoden matkailutekoja ja -ilmiöitä.

Gaala-illan aikana vieraat pääsevät nauttimaan musiikista ja muusta viihteestä hyvää ruokaa unohtamatta. Illan kruunaa palkintojenjako, jossa palkitaan useita matkailualan toimijoita, ideoita ja uutuuksia.

Gaalan käytännönjärjestelyistä vastaa kilpailutuksen perusteella valittu tapahtumatoimisto.

 

GAALAN TOTEUTTAJA

Suomen matkailualan liitto ry (SMAL) on noin 170 matkatoimiston, matkanjärjestäjän ja incoming-matkatoimiston yhteenliittymä, joka ajaa jäsentensä etuja suhteissa viranomaisiin, lainsäätäjiin sekä alan kotimaisiin ja kansainvälisiin järjestöihin. SMALin jäsenyritysten kokonaismyynti vuonna 2019 oli yli 2 miljardia euroa, mikä on noin 95 prosenttia Suomen koko matkatoimistomyynnistä.

Vuonna 1940 perustetun toimialajärjestön kansainväliseen jäsenverkostoon kuuluu nykyään myös noin 100 muuta matkailualan yritystä ja tahoa, kuten kuljetusyhtiöitä, majoitusliikkeitä, kotimaisia ja ulkomaisia matkailutoimistoja sekä matkailualan oppilaitoksia, konsultteja, medioita ja teknologiayrityksiä.

Smalser Oy on Suomen matkailualan liiton palveluyhtiö, jonka kautta toteutetaan matkailualan tapahtumia, koulutuksia ja julkaisutoimintaa.