Finnish Travel gala logo

Finnish Travel Galassa marraskuussa 2023 jaetaan palkintoja yhdeksässä eri kategoriassa. Nyt voit äänestää suosikkisi voittajaksi. Ehdokkaita kategorioihin on voinut asettaa alan ammattilaiset ja suuri yleisö. 

Jos äänestyssivu ei toimi, voit äänestää myös osoitteessa link.webropol.com/s/voittajienaanestys

Voittajan äänestys tapahtuu seuraavasti

1. Kaikki nimetyt yritykset/toimijat/henkilöt julkaistaan. Voittajan äänestys toteutetaan NPS-mittaria (Net promoter score) käyttäen eli vastaamalla kysymykseen ’Kuinka todennäköisesti suosittelisit ehdokasta ystävällesi tai kollegallesi?’. Äänestys on käynnissä 31.8. saakka.

2. NPS lasketaan seuraavalla kaavalla: suosittelijoiden määrä (ne, jotka vastaavat 9-10) – arvostelijoiden määrä (ne, jotka vastaavat 0-6) / vastaajien määrä x 100. Tuloksena saadaan suositteluindeksi asteikolla -100 (kaikki äänestäjät ovat arvostelijoita) – 100 (kaikki äänestäjät ovat suosittelijoita). Mikäli ehdokkaan NPS-tulos on yli 0, voidaan ajatella, että suurin osa äänestäjistä suosittelisi ehdokasta. Yli 50 NPS-tulos on jo puolestaan erinomainen, ja yli 70 jo maailmanluokkaa.  

3. Äänestyksen päätyttyä tällä sivulla julkaistaan 1.9. lista ehdokkaista, jotka ovat saaneet positiivisen NPS-tuloksen. Voittajat ovat kussakin kategoriassa korkeimman tuloksen saanut ehdokas. Voittajan julkistamisessa pidetään kuitenkin jännitystä yllä aina gaala-iltaan saakka.

 

Oletko matkailualan ammattilainen? Haluatko äänestää Vuoden bisnespartneria tai Vuoden vastuullista toimijaa? Osoitteessa https://link.webropol.com/s/ammattilaistenaanestys voit äänestää näiden kategorioiden ehdokkaita. Huomaathan, että tähän äänestykseen voivat osallistua vain matkailualan ammattilaiset. Muilta, kuin ammattilaisilta tulleita ääniä ei huomioida.