Finnish Travel gala logo

MIKÄ FINNISH TRAVEL GALA ON?

Finnish Travel Gala on Suomen matkatoimistoalan liitto SMALin palveluyhtiö Smalserin toteuttama vuosittainen tapahtuma, jossa matkailualan ammattilaiset kokoontuvat yhdessä vieraidensa kanssa palkitsemaan vuoden matkailutekoja ja -ilmiöitä.

Gaala-illan aikana vieraat pääsevät nauttimaan musiikista ja muusta viihteestä hyvää ruokaa unohtamatta. Illan kruunaa palkintojenjako, jossa palkitaan useita matkailualan toimijoita, ideoita ja uutuuksia.

Gaalan käytännönjärjestelyistä vastaa kilpailutuksen perusteella valittu tapahtumatoimisto.

 

GAALAN TOTEUTTAJA

Suomen matkatoimistoalan liitto ry (SMAL) on 180 matkatoimiston, matkanjärjestäjän ja incoming-matkatoimiston yhteenliittymä, joka ajaa jäsentensä etuja suhteissa viranomaisiin, lainsäätäjiin sekä alan kotimaisiin ja kansainvälisiin järjestöihin. SMALin jäsenyritysten kokonaismyynti vuonna 2017 oli lähes 2,0 miljardia euroa, mikä on noin 95 prosenttia Suomen koko matkatoimistomyynnistä. SMALin jäsenet työllistävät kotimaassa ja ulkomailla yhteensä noin 2 500 henkeä.

Vuonna 1940 perustetun toimialajärjestön kansainväliseen jäsenverkostoon kuuluu nykyään myös 110 muuta matkailualan yritystä ja tahoa, kuten kuljetusyhtiöitä, majoitusliikkeitä, kotimaisia ja ulkomaisia matkailutoimistoja sekä matkailualan oppilaitoksia, konsultteja, medioita ja teknologiayrityksiä.

Smalser Oy on Suomen matkatoimistoalan liiton palveluyhtiö, jonka kautta toteutetaan matkailualan tapahtumia, koulutuksia ja julkaisutoimintaa.