Finnish Travel gala logo

Vuoden matkailuyritys voittaja-ehdokkaat

Hotel & Spa Resort Järvisydän

Järvisydämellistä vieraanvaraisuutta vuodesta 1658. Heiskasen perhe on kestinnyt vieraita jo vuodesta 1658 lähtien, kun perheen jäsen määrättiin rakentamaan ja ylläpitämään kestikievaria ja hevosen vaihtopaikkaa, Suomen halki menevän Karjalan viittatien varrella. Siitä saakka tila on pysynyt Heiskasen perheellä ja keskikievariperinteitä sekä Saimaan järviluontoa kunnioitetaan vielä tänäkin päivänä 11 ja 12 sukupolven voimin.

Hotel & Spa Resort Järvisydän tarjoaa paikallisia herkkuja ravintola Piikatytössä, majoitusta Elämyshotellissa ja perinteisissä huviloissa, rentoutumista uudessa Järvikylpylässä, Savolaisessa Saunamualimassa sekä järviaktiviteettien parissa, Saimaan kauneimmalla alueella, Linnansaaren kansallispuistossa. 

 

Yleisön ja raadin perustelut ehdokkuudelle

Järvisydämen puitteissa ja palveluissa kunnioitetaan hienolla tavalla historiaa ja luontoa. Upea kokonaisuus, jossa on rakennettu oma ekosysteemi keskelle Savon järvimaisemaa. Hienosti vaalittu historiaa tuotuna nykypäivään. Idearikkaat yrittäjät, joilla huikeaa rohkeutta suuriin ja pitkäjänteisiin investointeihin. Elämyskeskus, jonka tuote on hyvä ja persoonallinen. Yritys ei polje paikallaan, vaan uusia elämyksiä ideoidaan ja tuotetaan vuosittain.

Hotel & Spa Resort Järvisydän

Olympia Kaukomatkatoimisto - Kiertomatkoja kaikkialle maailmaan

Olympia Kaukomatkatoimisto on vuonna 1952 perustettu suomalainen, vakavarainen perheyritys. Valikoimassamme on kymmenittäin toinen toistaan kiehtovampia matkoja, jotka vievät maailman upeimpiin kohteisiin, nauttimaan huikeista luontoelämyksistä ja näkemään eri kulttuurien kirjoa.

Olympian hinnat sisältävät enemmän kuin mihin olet ehkä tottunut. Hinta sisältää kaiken oleellisen kuten lennot, kuljetukset, tasokkaat majoitukset, aterioita ja runsaan retkiohjelman. Matkojemme sujuvuudesta vastaavat kokeneet matkanjohtajamme ovat alansa parhaimmistoa. Olympian matkasta voitkin nauttia tietäen, että matkan hinta-laatusuhde on kohdallaan.

 

Yleisön ja raadin perustelut ehdokkuudelle

Kaukomatkailun käynnistäjä ja pioneeri, jonka julkaisema historiikki on upea kunnianosoitus suomalaisen kaukomatkailun kehitykselle. Olympian kiehtova historia ja ainutlaatuinen kehityskaari laadukkaiden kaukomatkojen järjestäjänä ovat maassamme vertaansa vailla. Ainutlaatuinen ja arvostettu perheyritys, joka tekee matkoja suurella sydämellä. Rohkea ja vahva edelläkävijä, joka edelleen on tiennäyttäjä ja innovaattori koko matkailutoimialalla. 

Olympia Kaukomatkatoimisto

Visit Rovaniemi - pohjoista matkailumarkkinointia

Vuonna 2007 perustettu Visit Rovaniemi koordinoi ja toteuttaa jäsenyritystensä kanssa Rovaniemen matkailun yhteismarkkinointia. Lisäksi yhtiö on jo 10 vuotta tuottanut Rovaniemen kaupungin ja Ranuan kunnan tilaamat imagomarkkinoinnin, matkailuneuvonnan ja kokousmarkkinoinnin sekä media- ja PR-palvelut. Visit Rovaniemen ydintehtäviin kuuluvat myös Rovaniemen Joulubrändin vahvistaminen sekä kansainvälisen medianäkyvyyden edistäminen.

Visit Rovaniemelle ja Rovaniemen kaupungille myönnettiin Tasavallan Presidentin Kansainvälistymispalkinto marraskuussa 2016. Tätä ennen Rovaniemi voitti kuntamarkkinoinnin Suomen mestaruuden 2016 sekä kansainvälisen matkailumarkkinoinnin European Tourism Stars –palkinnon Ranskassa 2015. Viimeisin tunnustus oli ProComin myöntämä Vuoden Viestintäteko kesäkuussa 2017.

 

Yleisön ja raadin perustelut ehdokkuudelle

Visit Rovaniemi koordinoi onnistuneesti alueen matkailutoimijoiden yhteistoimintaa keräten yhteen yli 160 osakasta. Yrityksen tapa toimia alan yrityksiä yhteenkokoavana toimijana on hieno esimerkki onnistuneesta alueellisesta yhteistyöstä, jonka onnistuminen ei ole itsestäänselvyys. Visit Rovaniemi tekee erinomaista kansainvälistymistyötä niin Euroopassa, Aasiassa kuin muualla maailmalla ja näkyy koukuttavalla tavalla niin sosiaalisen median kuin muiden markkinointikanavien kautta. Sen panosta ja merkitystä koko Suomen matkailutoimialalle ei voida ohittaa. Visit Rovaniemi on tuonut joulupukin takaisin Suomeen!

Visit Rovaniemi